A világcsoport rájátszás Magyarország-Csehország találkozóján végül 3-2-es vendéggyőzelem született. Vasárnap Valkusz Máté és Piros Zsombor is vereséget szenvedett cseh ellenfelétől. 
Részletek >>
A pénteki egyéni mérkőzéseket követően a Magyarország-Csehország Davis-kupa talákozó 1-1-es döntetlenre áll. Piros Zsombor (419.) óriási bravúrt vitt véghez azzal, hogy legyőzte a csehek elsőszámú játékosát, Jiri Veselyt (91.). Valkusz Máténak (271.) nem sikerült a meglepetés, ő Lukas Rosoltól (185.) szenvedett vereséget. Szombaton délután 16-órakor kezdődik a párosok  mérkőzése. 
Részletek >>
A 18 esztendős Piros Zsombor pénteki győzelme után szombaton a Borsos Gábor, Nagy Péter duó is nyert a csehek ellen. Kétszettes hátrányból fordítva győzték le a vendégek egységét a tenisz Davis-kupa világcsoportjának osztályozójában, így Magyarország 2-1-es előnyből várja a záró napot. Vasárnap 13 órától Valkusz-Vesely és Piros-Rosol mérkőzésekkel folytatódik az összecsapás. 
Részletek >>
Kisorsolták a Magyarország–Csehország Davis Kupa találkozó párosítását. Eszerint az első mérkőzést a magyar együttes második számú játékosa, Piros Zsombor játssza a csehek legjobbja, Jiri Vesely ellen. Ezt követően Valkusz Máté méri össze tudását Lukas Rosollal. A szombati párosra Köves Gábor kapitány az idén már tornagyőzelmet is arató Borsos Gábor, Nagy Péter párost jelölte, az ellenfél pedig a Pavlasek, Jebavy  kettős lesz. A találkozót a Lurdy-ház melletti parkolóban erre az alkalomra felépített arénában játsszák 
Részletek >>
A Dorko magyar sportruházati cég öltözteti ezentúl a magyar válogatottakat. A Magyar Tenisz Szövetség elnöke, dr. Szücs Lajos és a Dorko alapítója, Gém Péter, a Davis Kupa sajtótájékoztatója előtt írta alá az ötéves támogatói szerződést. 
Részletek >>
A csehek elleni mérkőzés meghatározó embere, Balázs Attila, pillanatnyilag apró sérüléssel bajlódik, ezért óvatosságból lemondott néhány tornát. A Davis-kupa találkozóra ismét százszázalékos formában szeretne lenni. 
Részletek >>
Valkusz Máté szettveszteség nélkül nyerte meg a portugáliai 25.000 dolláros Futures-tornát. Ebben a kategóriában ez volt karrierje első győzelme. 
Részletek >>
Jóváhagyta a Nemzetközi Tenisz Szövetség a Davis Kupa szeptember közepén esedékes világcsoport-osztályozók helyszíneit. A magyar-cseh összecsapásra eszerint a Lurdy Házban kerül sor. Pontosabban az annak parkolójában felépítendő pályán. 
Részletek >>
Kiélezett, ki-ki meccset vár a Davis Kupa-csapat kapitánya, Köves Gábor, a világcsoport rájátszásában sorra kerülő Csehország elleni találkozón. A szakember elsősorban Fucsovics Márton és Balázs Attila játékára számít. A csehek Berdych nélkül is erős csapattal érkeznek Budapestre. 
Részletek >>
Vereség - emelt fejjel
A világcsoport rájátszás Magyarország-Csehország találkozóján végül 3-2-es vendéggyőzelem...
Az első nap után 1-1 az állás
A pénteki egyéni mérkőzéseket követően a Magyarország-Csehország Davis-kupa talákozó 1-1-es...
Párosban is bravúr
A 18 esztendős Piros Zsombor pénteki győzelme után szombaton a Borsos Gábor, Nagy Péter duó is...
Piros Zsombor kezdi a találkozót
Kisorsolták a Magyarország–Csehország Davis Kupa találkozó párosítását. Eszerint az első...
Ha tenisz, akkor Dorko
A Dorko magyar sportruházati cég öltözteti ezentúl a magyar válogatottakat. A Magyar Tenisz Szövetség...
Balázs Attila hidegterápiával készül a Davis-kupára
A csehek elleni mérkőzés meghatározó embere, Balázs Attila, pillanatnyilag apró sérüléssel...
Valkusz: egészség és eredmény
Valkusz Máté szettveszteség nélkül nyerte meg a portugáliai 25.000 dolláros Futures-tornát....
A Lurdy Ház várja a Davis Kupát
Jóváhagyta a Nemzetközi Tenisz Szövetség a Davis Kupa szeptember közepén esedékes világcsoport-osztályozók...
Nehéz meccsre számít a kapitány
Kiélezett, ki-ki meccset vár a Davis Kupa-csapat kapitánya, Köves Gábor, a világcsoport...