Ha tenisz, akkor Dorko

A Dorko magyar sportruházati cég öltözteti ezentúl a magyar válogatottakat. A Magyar Tenisz Szövetség elnöke, dr. Szücs Lajos és a Dorko alapítója, Gém Péter, a Davis Kupa sajtótájékoztatója előtt írta alá az ötéves támogatói szerződést.

 

A magyar ruhaipari cég az utóbbi időkben egyre nagyobb szerepet kapott a magyar piacon és már külföldön is megismerték és elismerik minőségi termékeit, most pedig a Magyar Tenisz Szövetséggel is szerződést kötött. Az ötéves megállapodást a Davis Kupa mérkőzés szerdán tartott sajtótájékoztatója előtt írta alá dr. Szűcs Lajos, az MTSZ elnöke és Gém Péter, a Dorko alapítója, korábbi I. osztályú teniszező. A megállapodás értelmében a Dorko öt éven keresztül biztosítja a magyar felnőtt és korosztályos válogatottak felszerelését és további 50 millió forintos támogatást nyújt a Szövetség számára.

Gém Péter és dr. Szücs Lajos az aláírást követően
„Nagy öröm ez számunkra, hiszen magyar márkaként elkötelezett támogatói vagyunk hazánk kimagasló tehetségű sportolóinak, és immár két éve dolgozunk azon, hogy minél több magyar válogatott és szurkoló viseljen hazai márkát a mérkőzéseken, amiben óriási előrelépés ez a megállapodás a Dorkonak. És hát nem utolsó sorban őszintén reméljük, hogy a fiúknak is kellő erőt és támogatást nyújt majd az, hogy a hétvégén hazai pályán magyar márkában játszhatnak a világcsoportban maradásáért." – nyilatkozta Gém Péter, a Dorko alapítója és ügyvezető igazgatója. 

Az MTSZ a megállapodást megelőző hónapokban szorosan együttdolgozott a márkával és a játékosokkal, hogy a lehető legjobb minőséget tudják biztosítani a versenyzőknek. Az együttműködésről Szűcs Lajos, a Magyar Tenisz Szövetség elnöke a következőképp beszélt: „Büszkék vagyunk arra, hogy játékosaink magyar márkában lépnek majd a pályára. Arra pedig kiváltképp, hogy egy olyan hazai brandben, amelynek célja és filozófiája maximálisan egybeesik az MTSZ törekvéseivel – hiszen mindketten ugyanolyan fontosnak tartjuk a jövő bajnokainak kinevelését. Remélem, együtt még sikeresebbek leszünk – rajtunk nem fog múlni, de a játékosokon sem.”